Artikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel ImageArtikel Image

ZONNEVELD BEHEER

Zondag 15 mei 2011 staat te boek als een zwarte dag in de geschiedenis van Zonneveld. Rond 10.00 ’s ochtends is het bedrijfspand aan de Zuiderkade getroffen door een felle brand. Mede dankzij adequaat optreden van de lokale brandweer is de continuïteit van de werkzaamheden niet in gevaar gekomen. Dit ondanks het feit dat de helft van de opstallen verloren is gegaan.

De brand heeft inmiddels aanzet gevormd tot een uitbreiding van de werkzaamheden en de verbetering van de huisvesting van Zonneveld Trucks en Zonneveld Carrosserie. Begin februari 2013 is het nieuwe pand (1800 m²) klaar voor gebruik. De nieuwbouw voldoet aan de strengste milieu-eisen (vloeistofdichte vloeren en gescheiden vuil- en hemelwater riool). Met een extra investering in apparatuur zal ook het servicepakket een nieuwe impuls krijgen.